keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Liberaalit lapset (kuva)"Poikani. Minun on kerrottava sinulle jotain."
"No?"
"Make ei ole minulle pelkästään kalakaveri."
"Joo, mä tiedän. Oon nähnyt kun te pussaatte."
"KRÖHÖM ÖH... Miten sinä... Siis, äh... Se on niin, että... Öh..."
"Se on hieno juttu, isä. Make on kiva."
"Ai... Sinä siis... No, jos sinulla on jotain kysyttävää, niin..."
"Mitä ruokaa?"
...
"Lihapullia."

7 kommenttia:

 1. Minkälainen oot?? et oo laittanu mitää kuvaa ittestäs....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin voin vastata klaavan puolesta, että hän pitää blogia anonyyminä, eikä missään vaiheessa tule todennäköisesti paljastamaan kuka on, eikä postaa kuvia itsestään :) Näin olen saanut itsekin ymmärtää :) Anonyyminä on turvallisempaa :)

   Poista
  2. Juu. Miksu tietää miten asia on. Ei mulla ole oikeastaan tohon mitään järkevää lisättävää. Lähinnä pidän blogia anonyyminä sen vuoksi, että tahdon voida käydä töissä joutumatta vastailemaan kysymyksiin omasta seksielämästäni. Toinen tärkeä juttu nimettömyydessä on se, että voin halutessani kirjoittaa paljon henkilökohtaisemmin kun mun ei tarvi ollenkaan miettiä voiko joku tuttu löytää tänne tiensä. Tää on paljon parempi näin, koska nyt voin sanoa mitä vaan.

   Kyllä musta tuntuu, että monet tätä touhua seuranneet tuntee mut hyvin siitä huolimatta, etteivät tunnistaisi mua vaikka istuisivat samassa bussissa. Tääl käy ihan kivaa porukkaa. Toki mä voisin satunnaisia selailijoita varten laittaa profiiliini muitakin perustietoja kuin sukupuoleni, mutta mun mielestäni tuntemattomien ihmisten itsestään tekemät esittelyt on lähes poikkeuksetta epämielenkiintoista luettavaa ja jos mua koskaan kiinnostaa kirjoittaa millaista musiikkia kuuntelen, mitä leffoja katselen tai mitä kirjoja luen, teen niistä blogiin tekstin.

   Dear Jasmin! :) On tosi mukavaa, että sua kiinnostaa, mutta koska kirjoitan anonyymisti, en tuu julkaisemaan valokuvia itsestäni. Oon vitun komee livenä. Riittääks se? Mulle se riittää. ^^ Monikin kuva täällä on musta itsestäni, mutta ne on piirroksia. Oon muun muassa yksi siittiö (Klaava 0v) sekä se eläin, joka aina ajattelee "tämä on kamalaa".

   Poista
  3. Mää oon tulossa käymään helsingisä bestikseni kanssa heinäkuussa pari päivää nii saatat meikän bongata DTM:stä :D Saa tulla höpöttämään mun kanssa jos pokkaa riittää :D

   Poista
  4. Kattoo ny mitä ees heinäkuussa teen, mut OK, todellaki tuun morjestaa jos nään. ^^

   Poista
 2. Ihan loistava tää postaus. Alko naurattaa... Ihanat lapset.

  VastaaPoista