keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Runkkupaikat?


Metropoli.net uutisoi: "Varo näitä seksipaikkoja!" (linkki)

Koska joku sivullinen törmäsi tahtomattaan Suomen cruising-kulttuuriin, tekstissä kerrottiin siitä ja annettiin varoituksen vuoksi linkki runkkupaikat-nimiselle sivustolle, jonka kautta väki sopii tapaamisia seksin merkeissä. Artikkelin julkaisun aikaan kartalla oli merkkejä ulkomailla asti, mutta nyt niistä ei ole juuri mitään jäljellä.Ja vaimo tykkää!Onneks vaan harvoin?


Noita oli hauska lukea. Ei mulla silti oo hirveesti varaa arvostella sitä miten muut internetin avulla seksuaalisuuttaan toteuttaa, koska oon itsekin sopinut kahvittelusta ja seksistä netin kautta, vaikka jälkimmäisessä tapauksessa tyyppi jänisti. Ja jos joku haluaa imeä jonkun hikistä ja ehkä tautista mulkkua huoltoaseman vessassa niin siitä vaan. Mut ihan tosi, äijät, painelkaa syvemmälle sinne metsään. Jos joku muija meinaa kompastua teidän runkkupiiriin kun se on menossa puskaan kuselle, ootte liian lähellä autotietä.


7 kommenttia:

 1. Tuo juttu naisesta joka törmäsi runkkailijoihin Janakkalan levarilla oli tosi huvittava. Eiköhän kohta tule sinne liikennemerkki jossa on käden kuva kullin ympärillä ja kieltorasti päällä. Jotain uutta suomalaisiin liikennemerkkeihin. Mutta on totta että kannattaa pitää matalaa profiilia näissä paikoissa jotta homma saa jatkua ilman sääntö-Suomen väliintuloa. Koska jos alkaa tulla valituksia "siviileiltä" runkkaavista miehistä niin kyllä jotain esteitä aletaan rakentamaan.....tekevät tutkimuksen koko levähdyspaikan tarpeellisuudesta ja koko paikka suljetaan ja ajo sinne estetään, eikä parkkipaikkoja lähelläkään yms. Olis tyypillistä sääntö-Suomea. Ajelin muuten Ranskassa samanlaiselle runkkauspaikalle jossa oli autoja, oli muuten aika naurettavan vilkas paikka. Pariskuntiakin tuli nussimaan sinne autoissa joissa oli ovi auki. Kundit sitten runkkaili siinä ovella ja joku taisi käydä pukillakin kortsujen kanssa. Eli oli heteroseksiäkin siellä tarjolla....näitä paikkoja tarvitaan seksipaineiden purkuun, vähemmän tulee kieroutuneita tyyppejä jos pääsee vapaasti renkkailemaan näihin paikkoihin. Homma pitää vaan hoitaa pois sivullisten näköpiiristä, ELI MENKÄÄ tarpeeksi kauas metsään ja pitäkää ne kullit piilossa parkkipaikoilla jos sattuu joku lapsiperhe tai sääntö-ministerin aviopuoliso ajamaan paikalle!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauroin ääneen tolle idealle liikennemerkin pystyttämisestä, koska se kuulostaa just sellaiselta touhulta mitä Suomessa oikeesti harrastetaan! :D Aika mielenkiintoinen toi Ranskan kokemus. Ei paha. Oon kans samaa mieltä siitä että näitä paikkoja tarvitaan ja sillon sen puskassa köyrimisen täytyy onnistua niin, ettei siitä oo sivullisille haittaa. Jep!

   Poista
 2. Cruising on ollut jo pitkään jo pääkaupunki seudun oma alamaailmansa.Tänne eksyy useammin ne jurikin naimissa olevat ukkomiehet salaisesti, jotka eivät leimaantumisen pelon uhalla uskalla astua alan baareihin. Aamulenkki ja pieni piriste puskassa ohi mennen sivullisen apukäden turvin, ilman sitoutumista, - kätevää! Sovitaan aika ja paikka ja sit menoksi. Moni ei pidä tätä edes pettämisenä ja moni vaimo ei edes suostuu näkemään edes omansa miehensä puuhia, uskoen näin tapahtuvan. Vaikka epäilykset ovat heränneet! Tautisuus luokitus ei välttämättä päde, on niitä muuallakin tarttuttavia yksilöitä liikenteessä. Ei ainostaan villin luonnon satunnaisien kontaktien saastuttamana.

  VastaaPoista
 3. Runkkupaikat.net onko siinä nyt vikaa en pääse??

  VastaaPoista
 4. Oomme pari 50.me tykätään käydä esittelee runkku paikoilla.on kiihottavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä päin käytte olis kiva tavata

   Poista
  2. Ois kiva saada ukolta kalua suuhun vaimos katsoessa

   Poista