tiistai 15. tammikuuta 2013

Ystävänpäiväkorttipohja! (kuva)Ystävänpäivään on vain kuukausi! Ehkä nyt voit rakkaillesi hyvittää sen, että joulukortit jäivät viime tippaan! Olen kuullut, että ystävänpäivänä on tapana runoilla läheisilleen rakkauden- ja hyvän kaveruuden tunnustuksia. Siksi tein haikuja!

Miten haiku kirjoitetaan? Rivejä on kolme ja tavutukset vaihtelevat riveittäin. Ensimmäisellä rivillä on viisi, toisella seitsemän ja viimeisellä jälleen viisi tavua. Yleensä ne käsittelevät luonnon kauneutta, mutta ketä kiinnostaa!? Ei minua ainakaan!


Haiku # 1

   
        Hei Pippelipöö
   
        Oot parasta mitä on
   
        Rakastan sua


Haiku # 2

   
        Et tainnut tietää
   
        että tahtoisin antaa
   
        sulle handjobin


Leikkaa ja liimaa kasvoihin valokuvat itsestäsi sekä kaveristasi, ystävästäsi, rakkaastasi tai salaisen ihastuksesi kohteesta! Näitä voi tulostamisen, tukevalle pahville liimaamisen ja koristelun jälkeen jakaa niin monelle kuin hyvältä tuntuu!

Ystävänpäivää vietetään 14.2.2013! Polyamorista ystävänpäivää niille, jotka rakastavat vähän kaikkia!

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan hauskoja haikuja :D onhan se aina kivempi kun ei tartte ottaa juhliakaan niin vakavissa naamoin :)

  Hyvää tulevaa ystävänpäivää sullekin Klaava! Kaappaappas joku kaunispoika kainaloon ;)

  VastaaPoista
 2. Toistan itseäni ihan tietoisesti: NÄÄ OOT AIVAN LOISTAVA TYYPPI! :D Huomaan oikeen odottavani että millon päivität lisää juttujasi :)

  VastaaPoista
 3. millai tajusit olevasi homo ja kuinka paljon aattelet asiaa päivittäin? blogista päätellen seksuaalisuus on sulle kuitenkin iso asia. muistan kun tajusin olevani lespo yläasteella. lukiossa se olikin jo kaikki asiat ympärilläni. kaverit oli lespoja, baarit oli homopaareja, kahvilaksikin kävi vain dtm, jopa koulun esitelmät oli homoudesta, kiinnostavat uutiset käsitteli homoutta. jne. kuinka paljon asia pyörii sun mielessä päivittäin.

  VastaaPoista
 4. Miksu & Aalo: <3

  vaaja: En mä osaa järkevästi mitata kuinka paljon ajattelen asiaa päivittäin. Kuinka niin? Seksiä mä ajattelen usein koska oon ihminen. Blogi sai alkunsa yksinäisyyteen turhautumisesta ja kaipuusta seurusteluun. Mä haluan oikeasti ottaa askelia kohti itelleni tärkeitä asioita enkä vain haaveilla rakkaudesta ja suorittaa muiden odotusten mukaista arkea. Oon miettinyt näitä juttuja pitkään eikä se tuu loppumaan niin kauan kuin oon olemassa. Mul on sanottavaa ja jos joku tykkää kuulla, saa siitä jotain apua tai nauraa mun vitseille niin hieno juttu. Tuntuu hyvältä kirjoittaa tänne asiasta joka on tärkeä. Mä oon aina pitänyt samaa sukupuolta olevista ihmisistä. Kai mä joka päivä jonkin verran ajattelen sitä ja sen seurauksia. Se on iso hieno asia mun elämässä, mut ei ainoo eikä todellakaan se tärkein.

  Kirjoitin "Sexuality Update":ssa, että tiesin koulussa pitäväni pojista. Jo ala-asteikäisenä pikkupoikana pidin toisia poikia tosi kiinnostavina, mutta olin silti niiiiiiin ihastunut pariin tyttöön kuin mitä lapset nyt yleensä toisiinsa ovat. Yläasteella mä vielä kuulostelin tunteitani ja arvioin, että voisinko pitää tytöistäkin samalla tavalla kuin pojista. Seurustelinkin. Jotkut ehkä muistaa tarkkaan sellaisen hetken kun tajusivat olevansa homoja. Mä en. Vähän aikaa ajattelin voivani olla ehkä bi-seksuaali, sitten ymmärsin olevani homo.

  VastaaPoista
 5. eikun mietin vaan miten lespot ja homot ovat erilaisia. lespoilla hyvin nopeasti kaikki kaveritkin ovat lespoja. homot taas musta harvemmin liikkuvat isoissa homo porukoissa. kai se on muutenkin hyväksytympää ja' helpompaa' olla lespo kuin homo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asennemittausten mukaan lesbot hyväksytään yleisesti homoja paremmin, mutta tietysti on niitäkin, joilla on todella vaikeaa. Nuoret on yleensä suvaitsevaisempia kuin vanhat ja naiset taas suvaitsevaisempia kuin miehet. Niin juu ja isoissa kaupungeissa ei ihmetellä erilaisuutta siinä määrin kuin pienissä kylissä. Nää nyt on vain tilastoja eikä kerro mitään kenenkään elämästä, mutta ehkä yleisistä mielipiteistä.

   Mä en ainakaan olis muuten yhtään homohakuinen kaverieni suhteen ellen haluis seurustella. :D Mun nykyiset kaverit on mahtavia tyyppejä koulusta, harrastuksista ja muualta elämästä. Useimmat on heteroja, kuten ihmiset yleensä.

   Poista
 6. musta tää homojen ja lespojen hyväksyminen on hyvin jännä aihe.. nimittäin olin koko elämäni ollut lespo. täysin umpi lepakko. kunnes vedon seurauksena parikymppisenä kaverini halusivat minun pokaavan miehen. no long story short pokasin.. ja täydeksi yllätykseksi rakastuin tähän mieheen. kaikki ystäväni olivat lespoja ja hehän eivät tätä hyväksyneet. minut siis jätettiin porukasta. uskon että näin kävisi myös monelle muille jos lespo tulisikin kaapista ulos olevansa miehen kanssa. halutaan siis hyväksyntää, muttei olla valmiita hyväksymään muita. maailma meni päälaelleen tämän tajutessani lepakoista.

  VastaaPoista