keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hyvää kuuluu


Viime päivinä olen päässyt aikaisin liikkelle ja saanut hoidettua asioita. Kirkkaalla auringonpaisteella on varmasti ollut vaikutusta asiaan. Oon parin uuden vaatekappaleen myötä monesti vilkuillut peiliin ja pitänyt siitä mitä siellä näen. Aika pienistä asioista on hyvä olo kiinni: Riittävä uni, normaali ruoka, kivat vaatteet ja hyvä seura.

Tänään työpäivän jälkeen hain veljen kahvittelemaan ja tehtiin vierailu parille kaverille, joiden seurassa parannettiin maailmaa. Uimassa kävin. Mä nautin uimisesta itsessään erittäin paljon ja sehän on siinä se pääasia. Joskus silti saunan lämmössä ja puheensorinassa ajattelen, että on homona elämisessä hyvätkin puolensa. Miehen keho on kaunis. Heteromiehet voivat kuvitella millaista olisi, jos heidät halutessaan ohjattaisiin uimahallissa ilman muuta naisten puolelle.

Vähän harmittaa, että seuranhaku on yhä ollut omalta osaltani enemmän passiivista odottelua kuin sitä, että itse tekisin aloitteita. Nyt ei ole rohkeus ja jaksaminen riittänyt kuin lyhyeen viestittelyyn. Ei kai mun tarvitse silti olla itselleni ankara siitä asiasta. Mä tahdon tuntee olevani hyvä ja tärkeä. Joskus se syntyy siitä kun antaa itelleen hellyyttä, armoa ja aikaa.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä sun kanssa että miehen ruumis on kaunis :D ja siinäkin asiassa oon samaa mieltä että hyväolo on pienestä kiinni :)

    VastaaPoista