perjantai 3. toukokuuta 2013

Parisuhteet ovat mahdottomia (kuva)


Miksun mukaan on hyvä jos uskaltaa kertoa tunteistaan, vaikka todennäköisyys suhteen syntymiselle onkin pienehkö. "Todennäköisyys" tais olla se sana, jonka seurauksena piirsin seuraavan kuvan:

(suurenna klikkaamalla)

Ensimmäisellä askeleella mietitään ja tutkitaan, voiko kahden ihmisen välinen suhde yleensäkään olla mahdollinen. Edellinen säätöni ei edennyt tämän pidemmälle. Kuvan piirtämisen aikana kuvittelin parisuhteen kulkua ja mietin myös seuraavat kaksi askelta: ikuisesti pyörivän "(2nd step: In or out?)" ja suunnitelmia sekoittavan "(3rd step: Secrets)". Olisin piirtänyt nämäkin, mutta sitten tajusin, etten ole edes ensimmäisellä askelmalla. Aloitin mahdollisen parisuhteen arvioimisen tilanteesta, jossa on kaksi ihmistä. Minä olen yksin. Olen yksi ihminen, jolla ei ole edes ketään ketä arvioida sillä silmällä.

(suurenna klikkaamalla)

Syntyi "(0th step: Anyone?)". Sitten... vähän lannistuin. Mun piti vain kuvata miten jatkuvaa ponnistelua vaatii löytää hyvä parisuhde, sitten tajusin kuinka kaukana sellaisesta nyt oikeasti olen. Hyvässä tilanteessa nää vaiheet on nopeasti ohitettu, mutta kun olen nyt vuosia katsellut samoja yksipuolisten ihastusten syntyjä ja kuolemia, alkaa jo tehdä mieli luovuttaa. Olisko se niin väärin elää vain yksin? En mä siihenkään voi suostua, koska mä kaipaan muita ihmisiä. Mä haluan tavata jonkun hyvän tyypin.

3 kommenttia:

 1. Onko sulla aivan liian kovat kriteerit parisuhteelle ja kumppanille? Vai luovutatko kenties liian helposti, kun joku mielenkiintoinen henkilö ei ihan heti ajatukselle lämpene. Yrittää kannattaa aina niin kauan, kuin tulee erittäin selkeä kieltävä vastaus toiselta :) Pienestä ei kannata lannistua. Rakkaus ei aina iske sekunnissa eikä välttämättä edes viikossa. kannattaa uskaltaa yrittää pidempään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaveri- ja tuttavapiirissä on muutama siinä mielessä kiinnostava tyyppi, mutta mä en edes yritä a) heteroja, jotka b) seurustelee. En mä myöskään kehitellyt rakkautta esimerkiks sellaisen puolitutun kanssa, joka jatkuvasti kyseli haluunko nähdä hänen alastonkuviaan ja tuunko saunaan. Urgh. Siks täs tarvii käyttää internetin ja Setan kaltasii väylii täs touhus, jotta tutustun uusiin ihmisiin. Mä olen nyt netin kautta etsimällä tavannut vasta yhden homon, jonka kanssa ei sattuneet kemiat kohtaamaan. Mun mielestäni mulla ei ole liian kovat kriteerit. En mä kaipaa mitään täydellistä. :I

   Mä tykkään hänestä ja hän tykkää musta.
   Hän tykkää musta ja mä tykkään hänestä.
   -> Sit se vois jotenkin edetä se juttu.

   Poista
  2. Enkä mä nyt siis koita todistaa mitään tässä. Ajattelen vaan. Kiitos tuesta.

   :)

   Poista