tiistai 2. elokuuta 2016

Lisää runkkupaikkoja (kuva)


 
  
Vähänkö täällä Suomessa on noita runkkupaikkoja! Mua nauratti kun joku merkkasi karttaan olevansa autolla ojassa ja antavansa persettä tai ottavansa suihin, jos joku voisi vähän jelpata kaveria.

 
 
O-ou!
 
 
 
Dexter?
 
 
Kartassa on paljon feikki-ilmoituksia ja huumorimerkintöjä, mutta ihan tosijuttuja kanssa. Joku oli jättänyt vaimon pikkuhousut luontoon vieraan miehen mällättäväksi ja sitten jämäkästi vaati palauttamaan housut kun runkkari ottikin ne mukaansa. Voih! Ei siis mitään käytöstapoja! 
Viestivirrasta päätellen Kuopion kauppakeskus Hermannissa jätkät rupes oikeesti remonttiin ja teki sinne gloryholen, jonka luona oli muutaman kuukauden ajan todella paljon kuhinaa ja paineiden purkua. Tapaamisia sovittiin ja hyviä imuja ja kulleja kehuttiin. Yksi paikan vakiokävijöistä oli Laukkusetä, eli iäkäs herra, josta kaikki eivät pitäneet. Laukkusetää arvosteltiin reiän omimisesta ja siitä, että tyyppi päivysti vessassa voileivät mukanaan. Leikki loppui kun reikä ruuvattiin henkilökunnan toimesta umpeen ja vartija alkoi tehdä kierroksia vessassa. Lisäksi joku arveli, että käytävälle lisättiin uusi valvontakamera. 
 
Kaikki hyvä päättyy aikanaan! Tietenkin julkisten vessojen tuhoaminen - tai seksipaikoiksi tuunaaminen - on törkeää, mutta mua lähinnä huvittaa tää juttu. Onneksi karttamerkintöjen määrästä näkyy, että Kuopion runkkarien tapaamismahdollisuudet eivät ole yhdestä holesta kiinni.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti