maanantai 16. toukokuuta 2016

Making of (kuva)

 
 
 

 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kommentti kannatusmielessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Haaaeh. Kiitos kivasta ajatuksesta. Samalla mua nolottaa mitä tuli kirjoitettua. Koitan olla rehellinen ja tän mun oloni voittamiseen kuuluu nyt, että piirrän paljon ja vietän aikaa mun läheisteni kanssa.

   Täs on sekaisin bloginpitämisen huomioita ja kysymyksiä, ilonaiheita blogista sekä maailmalta, mun oman ahdistuksen tunnemöykkyni myöntämistä sekä käsittelyä ja sivussa sanon, että kommentit piristää.

   Oon huolissani siitä, että joku voisi olla huolissaan siitä, että olisin huolissani siitä, että kommentteja ei satele. En mä oo. Se on ihan tavallista ja fine, että väki enimmäkseen lukee ja vain joskus jotain kirjoittaa.

   Kun joku sanoo jotain kivasti, niin kyllä mä sen muistan pitkään. Kiitos kannatuksesta.

   Poista
 2. Ihana postaus! Kirjoitat asioista niin nasevan osuvasti ja monella tapaa tyhjentävästi, että useimmiten viet sanat suustani.Ajatuksiisi on häkellyttävän helppoa samaistua, vaikka on erilaisessa elämän tilanteessa. Ehkäpä se on ollut kommentointini blokki: jos ihailee todella paljon jonkun tekemisiä, rupeaa ujostuttamaan ja itsesensuuri iskee päälle.. Syntyy paineistava tavis-rokkitähti-asetelma.. :D Toisaalta, ehkä pitäisi vaan antaa mennä ja fanittaa kaikessa rauhassa!! :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas tuntuu, että oon monesti ihan pihalla siitä mitä kirjoitan tai tunnen eikä mun ajatukseni oo valmiita yhtään. Ja jos mulla on vain aavistus siitä mitä tahdon tai olen tai miltä musta tuntuu niin sit syljen puolikkaita ajatuksia ja se vaan on niin. Oon omassa elämässäni pyrkiny enemmän ja enemmän puhumaan asioista rehellisesti ja siitä ilmiöstä varmasti valuu jotain myös tänne blogiin kun kirjoitan taas.

   Sä puhut niin kauniisti siinä.

   Mä oon yllättynyt siitä, että mun ajatuksiini - ees joihinkin - on helppo samaistua. En oo aikoihin ajatellut, että joku voisi olla mun kanssa samoilla linjoilla tai löytää yhtään mitään kosketuspintaa tästä. Mut sillai varmaan käy kun vuorovaikutusta on vähän. En mä tiedä mitä ihmiset ajattelee.

   Ei mitään ujostelua sit enää eikä paineita mistään! PYH paineet on jossain muualla ja tää on sellainen paikka missä ei tarvi stressaa.

   Kiitos kun kirjoitit. Oot kiva.

   Poista