sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ai jaa? (kuva)
5 kommenttia:

 1. Niin onkin - jos ei ole väliä millaista seuraa. :D Ah, kun vaan joku keksisi sen viisasten kiven, miten kivat homot löytäisivät toisensa maailmassa. Onneksi moni jonkun kivan löytää vuosien saatossa - usein kylläkin juuri sieltä netistä. Siihen asti ei muuta kuin avoin mieli ja kokeilunhalu matkalle mukaan (sanoo kivan pojan löytänyt, jota nyt harmittaa hiukan liian tiukka elämänasenne ennen löytämistä).

  VastaaPoista
 2. Minä sanosin että netistä homona löytää paljon helpommin seuraa ja sen oman rakkaan, kuin vain kaupungilla kulkemalla. Olen toki katsellut esi harrastuksissa täällä omassa tuppukylässä erästä poikaa sillä silmällä, silloin kun kävin vielä taekwondossa. Tyyppi meni armeijaan ja sen aikana sain tietää että hän onkin homo ja parisuhteessa :D Oli melkonen oho elämys pakko myöntää. Meillä olikin hieman viekkaita katseiden vaihtoja reeneissä siihen aikaan kun samana aikaan käytiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sen verran vielä että homo tajuaa kyllä poikien 'silläsilmällä' -katseet, jota heteromiehet eivät välttämättä edes tulisi ajatelleeksi :)

   Poista
  2. Se on vähän outoo kuinka jotkut heterot on hämmästyttävän epäherkkiä huomaamaan, että millä tavalla heitä katsotaan...

   Poista