torstai 1. lokakuuta 2015

"olen homo mitä teen"Yllä lukee pari hakua, joilla jotkut ovat joskus Googlen kautta siirtyneet tälle sivustolle. Ei tarvi huolestua, mulla ei ole mitään keinoja tietää keneltä nää oikeasti on tai mitä muita hakuja on tehty. Ne on ohimeneviä tilastoja. Aikoja sitten otin näistä itselleni kuvat, koska sillä hetkellä ne liikutti jotain mun sisälläni ja nosti hyviä tunteita pintaan.

Mä en ole erityisesti keskittynyt neuvojen laukomiseen täällä, mutta oon aina vastannut kun niitä on kysytty. Saa kysyä. Kuten oon todennut, en aina ymmärrä edes itseäni. Ei oo mitään valmista vastausta siihen kuinka olla homo - tai ihminen yleensä. Välillä pidän outona, että blogin nimi on "Homoksi kasvamisesta", koska ihminen on paljon muutakin kuin seksuaalisen suuntautumisensa edustaja ja musta tuntuu, että oon päässyt jo pitkälle sillä matkalla. Mun suurimmat haasteet elämässä on löytää kuka olen ja millaiseksi ihmiseksi haluan tulla, mikä on oikein ja väärin ja mitä mä tahdon täällä maailmassa tehdä.

Tiedon ja neuvojen antamiseen erikoistuneita viisaiden ihmisten ylläpitämiä sivustoja ovat muun muassa MLL, Seta ja Ranneliike. Blogissa mä kirjoitan eniten omista kokemuksistani, piirtelen kullikuvia enkä aina ole erityisen viisas. :) Mulla on epävarmuuksia ja vaikeita aikoja, mutta myös onnistumisia ja riemun aiheita. Useimmiten kaikki mun menneet vaikeudet tuntuu todella pieniltä. Sitä mä teillekin toivon.

Päivitin Omat suosikit:
Oon muuttumassa homoksi!

Tukea ja neuvoja vaikeissa elämäntilanteissa

Yläasteella
Muistelen rinnakkaisluokkalaista poikaa

Jäin kiinni opettajan tuijottamisesta


Hyvää yötä, kauniita unia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti