maanantai 11. elokuuta 2014

Homoksi kasvamisesta -blogi ON MUUTTANUT!

Koska luet tätä viestiä, 
ET MENNYT MUUTOSSA HUKKAAN! 
Hyvä!

Olisi minulle erittäin tärkeää kuulla kaikilta lukijoilta (myös anonyymeiltä!!), että olette vielä täällä!!! 

Siis:


KOMMENTOI TÄHÄN VIESTIIN 
JA KERRO OLEVASI 
OLEMASSA!!Blogin nimen ja url:n ristiriita on häirinnyt minua pitkään ja nyt se on korjattu. Tällä sivustolla käy upeeta porukkaa, joista en tahtoisi menettää yhtään! Pyrin siihen, että tämä "iso" muutos tapahtuu mahdollisimman siististi, joten kerrottehan heti jos huomaatte ongelmia!

Olen kuullut, että Bloggerin kautta päivitykset tilanneet lukijat saattavat joutua "eroamaan" ja sitten uusimaan lukijaksi liittymisensä, jotta saavat taas normaalisti tiedon uusista päivityksistä. 

Blogilista.fi:n kautta blogia seuraavat taitavat saada tulevat päivitykset normaalisti, sillä vaihdan heti uuden osoitteen myös siihen palveluun.

Onko niin, että Bloglovin -käyttäjät joutuvat oman onnensa nojaan ja joudun hakemaan uuden linkin? Jos jollain on tästä tietoa, arvostan neuvoja asiassa. Kirjoitan tämän viestin kommentteihin lisätietoja kun olen selvittänyt kuinka 'lovin oikein toimii.


Toivon, että muutto sujuu hyvin!
t Klaava <3<3<3<3<3


18 kommenttia:

 1. Huh, onneksi löysin tänne! Vanhan blogin muuttopostausta ei enää pääse lukemaan, kun blogi on poistettu. Vahingossa satuin huomaamaan, että osoite luki esikatselukuvakkeessa. Kannattaa siis palauttaa vanhakin blogi vielä toviksi, jos mahdollista.

  Bloglovinin ylläpidolle pitää lähettää viesti Bloglovinin kautta, että vaihtavat osoitteen. Vaihtavat yleensä hyvin nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt toimii vanhakin osoite, väliaikaisesti, porttina tänne. (Joo'o, semmoisen jutun olisi tietysti voinut aivan ensimmäiseksi tajuta hoitaa, mutta aivot sano vaan DURRR.) :D

   Blogilista.fi ohjaa nyt suoraan tänne sivustolle ja hakee uudet päivitykset täältä, joten se on hyvä juttu se.

   Laitoin viestiä Bloglovinin ylläpidolle, joten katsotaan miten siirtyminen siellä hoituu. Kiitos paljon avusta!

   Poista
 2. Oli yllättävän vaikeaa klikata "Uuh <3" koska näillä aivonystyröillä ei ihan heti tajuttu sen olevan linkki. Täällä kumminkin ollaan!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä... :)

   Osaako joku sanoa näkyykö uusista päivityksistä ilmoitus Bloggerin omaan lukijat-listaan kuuluville kuten ennenkin? Olis kiva tietää varmasti, että se toimii.

   Poista
 4. Bloglovin teki muutoksen ja antaa nykyään seuraajille päivitykset tästä osoitteesta. (Hurraa!) Korjasin kaikki teksteihin laittamani blogin sisäiset linkit jälleen toimiviksi.

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan mukana yhävain :) Semmoinen pikkuvinkki, että voit toki asettaa oman bloggerisi ohjaamaan osoitteen klaavapuolenpoika.blogspot.fi osoitteeseen homoksikasvamisesta.blogspot.fi :) Tällöin kukaan ei joudu hukkaan vanhaa osoitetta käytettäessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Good, good! ^^

   Jaa! :) En oo tommoisesta ominaisuudesta ollut tietoinen ollenkaan, mutta nyt löysin kohdan, josta omia uudelleenohjauksia asetetaan. Kiitos! Hyvä ratkaisu sekin. En oo vielä päättänyt käytänkö sitä. Vähän mä mietiskelen, että tavoitteena on jättää vanha nettiosoite kokonaan pois käytöstä eikä pitää kahta samaan aikaan.

   Poista
 6. Olen uusi käyttäjä. Vieläkö tämä profiili on käytössä?

  VastaaPoista