tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tulileikki (kuva)

Mä luin englanninkielistä Wikipedia-artikkelia sadomasokismista, koska... Noh, ei sillä ole väliä miksi mä sitä luin, mutta se on mielenkiintoista. Tutkikaa sitä tavaraa. Se on jännää. Linkkien kautta löytyy valtavasti kaikkea, mitä ihmiset voi makuuhuoneessa tehdä. Osasta tietää heti, että niitä ei ikinä tekisi itse. Miedommat jutut taas saa mielikuvituksen liikkeelle ja pakottaa ajattelemaan, että hemmetti kun ei ole petikumppania - NYT HETI.

Luin lämpötilalla leikkimisestä ja siitä miten jotkut ihmiset saa nautintoa kun heidät ensin sytytetään tuleen ja sitten tuli sammutetaan. Mielikuva on hassu ja aika pelottava. Toisaalta ihmettelin sitä, toisaalta en. Tulella leikkimisessä adrenaliinin määrän täytyy olla ihan toisesta maailmasta. Ymmärrän mä extreme-urheilijoitakin, vaikka en itse ole sellainen.

Mä en halua olla osallisena missään hengenvaarallisessa toiminnassa, tietenkään. Mun mielestä sänky ei ole paikka, jossa mietitään, että voikohan tässä lähteä henki. Mut on se nyt kivaa tommonen sitominen ja takamuksen läpsyttely.

Valta.

2 kommenttia: