tiistai 27. elokuuta 2013

Mennään nukkumaan


Mitä teille kuuluu? :) Oon nyt muuttanut uuteen kämppään ja tietokone on yhä osissa monessa laatikossa, joten koitetaan yhdessä selvitä tästä hiljaisemmasta vaiheesta. Kirjoitan tätä päivitystä puhelimella, joten se ei tule olemaan kovin pitkä.

Oon seurannut paljon Venäjän tilannetta nyt kun homopropagandalaki astui voimaan, mutta siihen aiheeseen varmasti myöhemmin palataan. Täytyy silti nyt nostaa esille sellainen yksityiskohta, että ministeri Paavo Arhinmäki päätti sitten laista huolimatta heilutella sateenkaarilippua venäläisessä urheilutapahtumassa. Aika äijä. Vieläkään ei harmita, että oon häntä joskus äänestänyt. Voisin varmasti äänestää toistekin.

Kaveri ei tänään ihan ymmärtänyt kun sanoin olevani kateellinen ihmisille, joilla on rakkaushuolia. Ottaisin mielelläni vastaan vähän murhetta, jos se tarkoittaisi sitä, että vastapainona mulla on edes jonkinlaista molemminpuolista rakkauselämää. Tänne vaan kaikki surut, kiitos!

Mulla oli ajatus höperöstä kuvasarjasta: Poika on yksin kaverinsa huoneessa, näkee sängyllä munakarvan, nappaa housuistaan omansa, asettelee ja jättää ne vierekkäin sydämen muotoon. Mielikuva on samanaikaisesti herttainen ja creepy, mutta mun mielestä enemmän herttainen kuin creepy. Ajatelkaa sitä kun olen poissa. <3

2 kommenttia:

  1. Minusta kyllä sekä herttaista että hyvin oudolla tavalla mukavaa, muttei millään tavalla creepyä :D

    VastaaPoista