keskiviikko 7. elokuuta 2013

Mistä on pienet homot tehty?


Kuulin tänään täysin tuntemattoman henkilön erikoisen mielipiteen siitä, kuinka hänen kaverinsa oltiin homoksi kasvatettu. Hänen mukaansa lapsesta kehittyy homo, jos tämän sairastaessa kuume mitataan takapuolesta. Ai jaa. Ihmettelin, että eikö ole outoa, miten samassa perheessä voi olla samalla tavalla kasvatettuja sisaruksia, joista ei silti kaikista tule homoja. Tyyppi myönsi, että ei niin! Tälläkin kaverilla oli kuulemma veli, joka ei ollut homo, vaan hetero... 

...koska tämän kuumetta ei oltu mitattu takapuolesta.

6 kommenttia:

 1. Joo minäkin menetin neitsyyteni 2 vuotiaana kuumemittarille... :D Ei siinä, homoudesta ei kyllä saa kasvatus seurausta tekemälläkään :D Saati sairautta yms :D

  VastaaPoista
 2. Heii, sulla pitäis kirjoitella meille lukijoille useemmin :) sulla on ollut hyviä postauksia. Miten miesrintamalla menee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Miesrintamalla" on hiljaista! :D Tulin tänne kirjoittamaan uutta tekstiä ja oli kiva lukea että suhtaudut niihin tollee odottavalla mielin.

   <3

   Poista
 3. Voi hyvää päivää, siinä on kyllä teoria taas kohdallaan. :D Tehtiinkö musta sitten blondi kun syötettiin liikaa banaania ja valkoista leipää? Logic is strong in this one!

  VastaaPoista