sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Täydellinen poikaystävä(?) (kuva)
6 kommenttia:

 1. Tää oli jotain niin ihanan sulosta :D voi herran jumala siun kanssas klaava! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa aina uudestaan naurattaa tää kuva kun näen teidän reaktiot. :D

   Poista
 2. Lähtisitkö sinä mukaan toteuttamaan suomen ensimmäistä nettilehteä sinkuilta sinkuille?

  Blogilistan "sinkkuus" hakusanalla löytyi huikea määrä blogeja ja loistavia kirjoittajia, blogisi oli yksi niistä. Siispä koitan kepillä jäätä sen kummempia jorinoita pyytää sinua mukaan aivan uuteen juttuun!

  Lehteä jonka tarkoituksena on toimia niin vertaistukena, inspiroida, luoda uusia ajatuksia ja tutkia aikamme ilmiöitä sinkun näkövinkkelistä ei vielä ole mutta para-aikaa sellaista ollaan luomassa mikäli mukaan saadaan loistava joukko (sinkkuja) kirjoittajia.

  Kolumneja, reportaaseja, haastatteluja, tutkimuksia, matkakohteita, bilemestoja -mitä tahansa mistä meille vanhoille ja uusille sinkuille on hyötyä. Ideointi lehdestä on käynnistynyt, hyppää mukaan ja kerro mikä olisi sinun juttusi!

  Lehden suunnittelutiimillä tulee olemaan käytössään yksityinen foorumi jossa ideoida juttuja, suunnitella seuraavaa lehteä ja miettiä ilmestymisaikataulua, joten välimatkoista kirjoittajien kesken ei tehdä ongelmaa.

  Lisätietoja suunnitelmistamme saat sähköpostilla mikäli intoudut, hyppää ihmeessä mukaan!

  En löytänyt blogistasi sähköpostiosoitettasi, joten voit halutessasi ottaa yhteyttä suoraan minuun; diipadaapailua@gmail.com
  Ja kerro hieman itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta,

  Jonna

  VastaaPoista