tiistai 5. helmikuuta 2013

Ajatuksia


Jos pitäisi valita museokäynnin tai klassisen musiikin konsertin välillä valitsisin museon, koska sieltä pääsee helpommin pois. Kun tulee kesä, menen rantakävelylle ja huilailen. Matka on lyhyt ja päivät pitkiä. Mä en tahtoisi asua missään muualla kuin siellä, missä nyt asun. Täällä on mun rakkaat ja täällä mä teen juuri niitä asioita, joita haluankin tehdä.

En ole tippaakaan taikauskoinen, mutta toivomuskaivo on kaunis ajatus. Mun suurin unelmani on löytää erilaista rakkautta kuin sitä, mitä oon onnekkaana saanut kasoittain kokea. Mä en pelkästään odota, vaan teen myös töitä sen päivän eteen, jona joku ritari valkoisella ratsullaan tulee ja pussaa mua. "Moro", se sanoo. "No moi", mä vastaan.

On sua odotettu. En lue kirjoja enää, vaan käyn elokuvissa hyvässä seurassa. Mun auto jäätyy sisältä ja ulkoa. Se on taas yksi syy lisää myöhästellä jatkuvasti. Viimeisenä päivänä kaikki elämän keskeneräiset asiat on yhdentekeviä. Mä toivon, että mulla on aikaa.

3, 2, 1...

Teksti perustuu Jennin laittamaan haasteeseen. En tunne tarpeeksi kirjoittajia, jotta voisin järkevästi tehdä tehtävän kuten pitäisi, mutta vastailla halusin. ^^ Jos kaikki vastaukset eivät tuosta selviä, kysyä voi lisää kommenteissa.

Teen kohta taas reissua tonne Setaan päin ja oon vastentahtoisesti panostanut pikkusen enemmän internetin seuranhakumahdollisuuksiin. Yhä mä en todellakaan aseta odotuksiani korkealle sen suhteen. En mä tiedä. Ei se oo sitä, mitä mä alun perin halusin. Sama se kai silti on mistä ne uudet tuttavuudet tulee, jos tulee. Hirveesti vaan rasittaa tuo touhu.

2 kommenttia:

  1. Olitpas mukavasti laittanut tuon haasteen :) Kiva lukea välillä erilaisempiakin versioita^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olis kyllä itte hoksannu tuollain vastailla :D Klaava olet ovela! :D

      Poista