torstai 2. toukokuuta 2013

2.5.2013
Oon viime aikoina ottanut vastaan monta huonoa uutista ja joutunut luopumaan monesta itselleni rakkaasta ihmisestä, minkä vuoksi olen taas pysähtynyt hakemaan uutta suuntaa siihen, mitä elämältäni tahdon. Oon tapaillut tiiviisti perhettäni ja ystäviäni, mutta en oo kertonut heille kaikkea siitä miten isojen menettämisen tunteiden kanssa just nyt taistelen. Olen koittanut vältellä ikäviä ajatuksia ja kerätä taas voimavaroja järkevämpään ajankäyttöön ja itseni toteuttamiseen.

Haluaisin jaksaa panostaa itseeni ja seuranhakuun, mutta toisaalta oon miettinyt, että miksi mä edes haluan seurustella. Selailen taas seuranhakusivustoja viestien toivossa, mutta en tee aloitteita. Haluan jotain muuta ajateltavaa ja mielekästä tekemistä. Mä kaipaan jotain säpinää, mutta ehkä pitäis ymmärtää, että nyt on siihen todella huono hetki. Tai ei tässä ole edes mistään hetkestä kyse. Näyttää siltä, että ystävien seurasta ja kaikista sovituista menoista huolimatta seuraavat kuukaudet eivät tule olemaan mitenkään helppoja.

Oon hetkittäin halunnut tutusti ja turvallisesti mennä uudestaan kahville edellisen tapaamani tyypin kanssa, mutta oikeasti en jaksa enkä halua panostaa siihen ihmissuhteeseen enkä varsinkaan tahdo lähettää hänelle kiinnostuksestani vääriä viestejä, joten antaa olla. En oo oma itseni. Mun ei pitäisi edes ajatella mitään seurustelua nyt. Mä en tiedä mitä ajatella.

2 kommenttia:

  1. Mitä toivot parisuhteelta? Mitä haluat kumppanilta :) Parisuhteeseen hakeudtaan yleensä läheisyyden ja yhteisten hetkien toivossa :) Jotta saataisiin joku josta välittää ja joka välittää sinusta :)Kyllä sinäkin oman rakkaasi löytdät. Onnea etsimiseen :)Laita itsestäsi kuvaavaa teksitä ja kuvia esim qruiseriin, jos ei vielä ole. Qruiser on ihan hyvä paikka seuran etsimiselle, eivätkä todellakaan kaikki ole seksin perässä juoksevia horoja. Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä kysyt ihan tavallisia, mutta vaikeita kysymyksiä. Mun täytyy miettiä noita. Ehkä mun täytyisi taas jaksaa tehdä päätös edes siitä, että yritän etsiä ihmistä, jonka kanssa haluaisin olla. Niin no. Voisin mä panostaa ainakin profiilini päivittämiseen eri sivustoilla, jos en muuta tee. Ihan hyvä idea. Tuntuu vaan, että tarvis olla oma elämä ensin kunnossa ennen kuin sitä yrittää laajentaa mihinkään suuntaan. Kello käy ja kuukaudet vaihtuu ja koskaan ei tunnu olevan hyvä aika. Seuranhaku ei oo isoin asia mun elämässä nyt, mutta mä kaipaan sitä. Kattoo nyt. Nää tunteet voi olla päivistäkin kiinni. Olis se oikeesti tosi kivaa, jos pystyis taas.

      Poista