keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Helsinki Pride -viikko 2016!


TAPAHTUI KESÄLLÄ 2016...Matkustin koko Pride-viikoksi Helsinkiin, ja paskasta ensipäivien säästä sekä alkuperäisten suunnitelmien peruuntumisesta huolimatta sain revittyä itsestäni irti riemua ja aitoa onnellisuudentunnetta siitä, että olen taas omanlaisteni ihmisten seurassa ja vapaa tekemään mitä tahdon.


 

Jäin pohtimaan, että niin... Miltä minun mainokseni näyttäisi tässä?
-> Ihan hyvältä! (klikkaa suureksi)Kerrottiin, että Forumin kulmaan nousee Pride-viikon kunniaksi Suomen suurin sateenkaarilippu. Mutisin mielessäni, että LIPPU on eri asia kuin MAINOS, mutta mitäpä tuosta ja kaupungin värikkyys onnistui taas tekemään tervetulleen olon.Leikkasin valtavan vesilätäkön kuvan ulkopuolelle, koska sellaisesta tulee pelkästään paha mieli. Onhan toi aika komea. Baarin sisäänkäyntihissiä oli ensin todella vaikea löytää, mutta ongelma ratkesi ja Gloungessa tuli viikon aikana käytyä useammin kuin kerran. Myös uusi Hercules tarkistettiin!
 


Yöllisen kaatosateen kadottua oli Helsingissä jopa kaunista.


(klikkaa suureksi)

Pride House oli samaan aikaan levähdyspaikka sekä toiminnan keskus! Oli kivaa löytää saman katon alta info, kahvio, kauppa ja paljon ohjelmaa.
 
 
(klikkaa suureksi) 

Keskustelutilaisuudet olivat mielenkiintoisia ja niissä pidettiin monia hyviä puheenvuoroja.


(klikkaa suureksi)

Tarjolla oli myös stand up -komiikkaa sekä keskustelua huumorista. Yksi panelisteista oli JUUSO KEKKONEN (keskellä), jonka tärkeää sanomaa, hauskaa kerrontaa sekä otteessaan pitävää esiintymistaitoa olen monesti aiemminkin blogissa hehkuttanut. Hyvä Juuso! :)
 
 
(klikkaa suureksi)


Kävellen oli ihana kulkea paikasta toiseen. Pidin eväät mukana ja söin jäätelöä ja suklaata. Kävelin ihan poikkeuksellisen paljon. Oli ihanaa päästä kaupungin ihmismassasta muutamalla askeleella PUISTOON ja RANTAAN. Muistan, että mulla oli parina ekana päivänä vaikeuksia löytää ydinkeskustasta hyviä lihattomaan ruokavalioon sopivia ruokapaikkoja, joten jos tiedätte sellaisista niin arvostan vinkkejä aiheesta.
Tuskin tulee sellaista kesää kun en kulkisi illalla Senaationtorille tuomiokirkon portaille istumaan, mieli yhtäaikaa haikeana ja odottavana.Tulossa ensi kerralla...
HELSINKI PRIDE -KULKUE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti