maanantai 18. huhtikuuta 2016

"Miten harrastaa homoseksiä?"


 


Miten harrastaa homoseksiä?

No minkälaista seksiä sä haluat?
*naks*


Ei! Ei! Väärä lähtökohta! Miksi kukaan edes haluaisi harrastaa homoseksiä? Homoseksi on täysin hyödytöntä puuhaa, jossa siittiöt sinkoilevat minne sattuu! Homoseksi on epäjärjestelmällistä toimintaa, jossa kaikki ihmisen seksuaalinen energia räjähtää ympäriinsä kuin pommi, vaikka se voitaisiin varmasti valjastaa osaksi koneistoa, jossa putken toisesta päästä tulee sisään seksiä ja toisesta päästä virtaa ulos vauvoja ja verorahoja!
 
Joskus homot silittävät toisiaan tai homo roikkuu katosta pää alaspäin ja häntä kutitellaan höyhenellä, mikä ei muistuta aitoa lapsentekoa alkuunkaan! Homot maksavat veroja vain seksileluista ja se nyt on sama kuin ostaisi kaupasta purkkaa! Esitän teille yhden kysymyksen: Voidaanko pakolaiskriisi ratkaista homoseksillä? Ei voida! Niinpä! Heteromiehet sentään laittavat munaa oikeaan paikkaan eli pilluun ja tekevät lapsia, jotka maksavat veroja, jotta saadaan Suomi nousuun!
  
Tähän verrattuna homoseksi on pelkkää kärsäkättelyä, turhuuksien turhuutta ja ajanhukkaa! Siksi onkin kummallista, että homojen annetaan kulkea täällä kytkemättöminä, sillä ilman yleishyödyllistä toimintaa he vain nylkyttävät toisiaan, tuijottavat toistensa takapuolia, haaveilevat ja piirtelevät hiekkaan! Jotain heille pitäisi keksiä, jotta heidät voitaisiin ottaa osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Onneksi homojen tarkoitus on jo osittain selvitetty!
 
Kyllä minä tiedän, millainen sinä olet!
 
 
*naks*


Juttusarjan viimeisessä tekstissä vastaan loppuihin kysymyksiin:

Miten parantua homoudesta?
Miten eroon homoudesta?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti