torstai 21. tammikuuta 2016

Blogin tilastokatsaus, здравствуйте!Seuraan melko tarkasti Homoksi kasvamisesta -blogin tilastoja. Mielenkiintoinen fakta on, että viimeisen kuukauden ajan lähes puolet sivulle saapuvasta liikenteestä on tullut Venäjältä. Satoja Venäläisiä klikkauksia. Ihmettelin tätä ohimennen, mutta ajattelin sen menevän pian ohi. Tällä viikolla liikennettä on enemmän Venäjältä kuin Suomesta, eikä nyt puhuta ihan pienistä luvuista!

Runkkupaikat -päivitys on vasta puolisen vuotta vanha, mutta silti kohoaa kovaan tahtiin aina vain ylemmäs tämän sivuston luetuimpien tekstien listalla. Se on vuosia vanhojen tekstien ja kuvien rinnalla top-10:ssä ja kohta top-5:ssä, koska joka viikko se kerää klikkauksia. Ei mua haittaa yhtään. Se on hyvä teksti ja aihe on kiinnostava. Kommenttiosastokin on mielenkiintoista luettavaa.

Vähän aikaa sitten joku huomasi mun vuoden 2014 Helsinki Pride -viikoa varten blogiin kirjoittamani sieluntuotokset, koska ne keräsivät kymmenittäin klikkauksia samana päivänä. Tälläkin viikolla niitä on käyty katsomassa. Pistää miettimään, että onko joku heittänyt linkin jonnekin. Olisi kiva kuulla ajatuksia näistä ilmiöistä - suomeksi tai venäjäksi.
Kurkkasin Amnestyn sivuilta onko Venäjän ihmisoikeustilanteessa tapahtunut viime aikoina suuria positiivisia muutoksia. Ei ole. Ennen Sotšin olympialaisia epämääräisin syin vangitun ympäristöaktivisti Jevgeni Vitishkon vankeustuomio muuttui hiljattain ehdonalaiseksi, mutta muuten meininki näyttää olevan aivan sama. Amnesty tukee Venäjällä toimivia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä puolustavia järjestöjä, joten sekin on hyvä syy ryhtyä kuukausilahjoittajaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti