perjantai 26. syyskuuta 2014

Rogue Legacy - Homo päähahmo?Rogue Legacy on toimintaroolipeli, jossa jokainen pelikerta on erilainen, sillä aina päähahmon kuollessa tilalle arvotaan sekä uusi päähahmo (edellisen jälkeläinen) että uusi linna tutkittavaksi. Hahmo voi saada syntyessään positiivisia, negatiivisia tai neutraaleja ominaisuuksia. Uusi sankari voi olla vaikka värisokea maagi tai muistihäiriöinen ninja. Pelin slogan kuuluu "Not all heroes are born equal!", mutta...
.
.
.
...sukupuoli ja seksuaalisuus ovat neutraaleja ominaisuuksia! Naiset erottuvat miehistä lähinnä päähän lätätyllä rusetilla eivätkä henkilökohtaiset himot hidasta ketään pätkääkään silloin kun vedetään hirviöitä turpaan. Seksuaalinen suuntautuminen ei näy ulospäin millään tavalla eivätkä homot jälkeläiset ole sen parempia tai huonompia kuin heterotkaan.
.
Tässä pelaan Sir Keiman lapsen-lapsen-lapsen-lapsella ja haastan yhden pelin nopeiten tavoitettavista päävastuksista, Alexanderin:
.
.
Kaikista parasta on pistää omaa mättömusiikkia soimaan ja hakata bosseja, joita on neljä plus yksi (loppuvastus). Koska jokaisesta voitetusta bossitaistelusta on avattavissa uusi, vaikeampi versio, sisältää ansoja ja hirviöitä täynnä oleva linna-sokkelo yhteensä kymmenen suuren luokan taistelua voitettavaksi. Alkuperäinen Alexander on täysin mitätön löllöpallo verrattuna Neo-versioonsa! Kaiken kaikkiaan Rogue Legacy on sopivan lyhyt ja toiminnantäytteinen, hiton hyvä peli. Annan sille neljä siittiötä viidestä.
.
.
.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti