perjantai 25. huhtikuuta 2014

WORK IT!


Miksei miehille myydä housuja, joissa on syvä molempien käsien tasku suoraan haaravälin kohdalla? Se olis niin mukavaa. Olis kengurupussit ja pojat vois pitää pallejaan nyrkissä. Paljaiden pakaroiden lisäksi mä odotan kädet munissa kävelyn muoti-ilmiötä. En usko, että maailman vastaus tähän hartaaseen toiveeseen on jyrkkä "ei", vaan ennemmin "ei ainakaan vielä".

Katsoin tossa joku päivä uusimman julkaistun America's Next Top Model -kauden. Realityt ei oo mun lempiviihdettä, mutta tästä oon aina löytänyt nopeasti omia suosikkeja, jotka on neroja oman vartalonsa käytössä ja tuottaa erikoisissa olosuhteissa tyrmäävän upeita kuvia. Yleensä parhailla kilpailijoilla on taipumus voittaa, joten sarja tuntuu reilulta. Kymppikauden voittaja, plus-kokoinen malli Whitney Thompson, on hiton kaunis ja ihana persoona, mutta maailma voisi kivutta katsella sitä muijaa isompiakin malleja! Tämän hetken mallimaailman "iso" on iso, mutta ei mahtava! Mä haluan mallien olevan niin suuria, että ne pitää laittaa catwalkille yksitellen, koska ne ei mahdu ohittamaan toisiaan. Mä haluan, että mallien astuessa esiin lattiasta ei kuulu vain vieno kipitys vaan BOOM BOOM BOOM! 

Mä haluan, että kun sermin takana seitsemän laihaa muijaa on saanut yhden ison mallin asuvaihdon tehtyä, yksi niistä ajautuu lavalle pelkästään siitä syystä, ettei se riutuneilla voimillaan pysty pakenemaan Big Maman vetovoimakentästä. Mä haluan, että mallimuijan ihopoimuihin katoaa sekä jumalaista taidetta tekevä stylisti että hänen taiteensa jatkamisen vuoksi koko elämänsä vaarantava seuraajansa ja kun valtio ei lähde toteuttamaan pelastusoperaatiota, suomalaiset sukeltajat noutaa ne hintit vaikka henkensä uhalla todeten isänmaallisesti, että "haettiin pojat kotiin"! Mä haluan, että seuraavat Itellan julkaisemat homoeroottiset kuvat joudutaan laittamaan postiautoihin, koska niitä perseitä ei vain saada mahtumaan postimerkkeihin! Mun mielestäni sekin voisi olla kaunista.

2 kommenttia:

  1. Iso on kaunista silloin kun itse kantaa täysin tyytyväisenä itsensä... <3 Itse olen ylipainoinen ja rakastan jokaista makkaraa itsessäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiset taas ei oo tyytyväisiä itseensä ja on silti kauniita. :) Mäkin rakastan makkaraa.

      Poista