perjantai 21. joulukuuta 2012

Siittiöiden elämän tarkoitus (kuva)4 kommenttia:

 1. Hitto sä oot mahtava tyyppi! :D Lueskelin tässä sun blogia läpi, ja en voi muuta sanua ku että sä oot taistelija, mies! Itse en vieläkään oikein tiedä omaa suuntautumista, mutta olen tällä hetkellä onnellisesti parisuhteessa miehen kanssa (ja olen siis nainen...). Yksi parhaimmista ystävistäni on kuitenkin homo, ja olin hänen tukenaan kun hän sen huomasi itsekin, joten tiedän minkälaista on käydä läpi noin isoa asiaa. Haluan kyllä ehdottomasti seurata sun matkaa tulevaisuudessakin, jos saan siihen siunauksesi? :) ~ Aalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Must on hienoa kuulla ihmisistä, jotka on pysyneet ystävänsä vierellä ja olleet tämän tukena noin tärkeässä ja haavoittuvaisessa vaiheessa. Mun mielestä se on iso teko, joka kertoo paljon tekijänsä luonteesta. Mä arvostan sellaisia ihmisiä. Kaikkee hyvää parisuhteeseen ja tervetuloo mukaan! :)

   Poista
  2. Hih, tässähän ihan punastuu :) Kiitoksiaa, kiitoksiaa! Ihmettelen vähän itsekin, kun oon kuitenkin saanu "vanhan ajan" kasvatuksen, mun isä on kyllä niiiiiiin isosti ja selvästi kaikkia "erilaisia" vastaan, että miten ihmeenlailla musta nyt sitte näin suvaitsevainen tuli. Ehkä just sen takia, hyvä näin. :)Onnea matkallesi, pahin on jo takanapäin :)

   Poista
 2. Hahaha toi kuva :D
  www.iivariblog.com

  VastaaPoista