lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulukorttipohja! (kuva)Joulu on rakkauden ja yhdessäolon aikaa! 

Elätkö vakituisessa tai vähemmän vakavassa parisuhteessa? Etkö ole vielä löytänyt sitä oikeaa tapaa kertoa perheellesi uudesta kumppanistasi? Jäikö joulukorttien lähettäminen viime tippaan? Älä huolestu! Vielä on aikaa tehdä helppo, persoonallinen ja romanttinen joulukortti!

Tulosta tästä itsellesi joulukorttipohja, liimaa kasvoihin valokuvat itsestäsi ja rakkaastasi ja kiinnitä koko komeus tukevalle pahville. Lisää kääntöpuolelle hyvän joulun toivotus sekä korttiin koristeita oman maun mukaan! Kun vielä laitat kuoreen postimerkin ja yhteystiedot, on joulutervehdys valmis lähetettäväksi! Näin rakkaat mummut, papat, ystävät, työtoverit, lapset ja lastenlapsetkin tietävät, että teidän perheessänne vedetään kakkoseen!

Se on rakkautta!

Pitäkää huolta toisistanne ja muistakaa postittaa joulukortit viimeistään 13.12. mennessä! 


2 kommenttia:

 1. hehei teen huomiselle ussantunnille alustusta seksuualisesta suuntautumisesta ja törmäsin blogiisi, ihan loistava!
  itse en homo ole (vaan heterosinkku), ja sukulaisia hämmentääkseni voisinkin lähettää heille postauksesi joulukortin, jonka molemmat ukkelit personoisin omalla kuvallani: "hahaa älkää enää kyselkö poikaystävistä, oon tyytyväinen elämääni näin!" okei saattais mennä vähän yli mutta viihdytän ittteni ajatuksella joka kerta kun poikaystävistä ja sulhasista kysellään.
  selailin aikaisempia tekstejäsi ja voi että, tosi tyylikkäästi ja asiallisesti kirjotettu monelle vaikeasta ja henkilökohtaisesta asiasta. uskon monen saavan rohkaisua sun teksteistä!
  lukiolainen 18v. tre

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon hyvistä sanoista! Blogi on nuori ja ajan kanssa tavoittaa enemmän ihmisiä. Mä olisin onnellinen siitä, jos joku rohkaisua kaipaavista sattuisi löytämään sitä täältä. En mä silti lupaa, että mun elämäni on aina rohkaisevaa. Nauratti kun näin, että osa viime päivien kävijöistä on oikeasti saanut tämän päivityksen vastaukseksi etsiessään googlesta joulukorttipohjia! Jonkun olisi parempi ottaa kuva käyttöön!!! Tsemppiä sulle lukioon ja jaksamista uteliaiden sukulaisten kanssa! :D

   Poista