perjantai 31. tammikuuta 2014

"Milloin päätit olla homo?"


Internetin mukaan on vissiin joitain asioita, joista multa ei saisi kysyä. Nyt ajattelin vastata niihin!

1. No, kumpi teistä on nainen suhteessa?
- Missä suhteessa? Mä oon vapaa. Hä? Sori mä en kuule. Yritäks sä tiedustella oonko mä top vai btm? Lesbot sano, että sä oot ihan hetero. Mitä sä ees teet homobaarissa?

2. Etkö tiedä, että Raamattu kieltää sinun elämäntapasi?
- Mä en oo lainkaan uskonnollinen. Miks aina kännissä pitää puhuu Jeesuksesta tai Hitleristä? Me ei olla ennen tavattu. Kerro itestäs jotain. Ei sillain, että mä olisin Jeesuksen kanssa koskaan tavannut, mutta mä tiedän jo kuka se oli ja mitä se teki. Susta mä en tiedä mitään. Sehän oli se, joka kivitti niit homoja ja oli sillee "GOD HATES FAGS". Ei mut hei, oikeesti, kerro itestäs. Sä oot paljon kiinnostavampi kuin Jeesus.

3. Oletko koskaan yrittänyt deittailla tyttöä?
- Oon mä, mut se oli joskus yläasteella. Mitäs ite, seurusteletko sä? Onko sulla tyttö- tai poikaystävää?

4. Haluaisitko olla nainen?
- Eiks me puhuttu tästä jo? Haluaks sä jotenki asteikolla yhdestä kymmeneen tietää miten naiselliseksi mä itseni miellän? Miten niin haluaisinko mä olla nainen? Vai mitä... ai... ai sun nainen?

5. Milloin päätit olla homo?
- Heti kun tajusin, että homot saa kyrpää. Sellainen unelma mulla oli, mutta myöhemmin on alkanut pikkuhiljaa tuntua, että mua on huijattu. Ootas vähän. Mä tuun kohta takas.

6. Miksi olet niin feminiininen?
- Ihan sua ajatellen laitoin vähän huulipunaa.

7. Uskotko tuon olevan vain vaihe elämässäsi?
- Kato kyllä mä voin vetästä vähän huulipunaa jos se sua noin paljon kiihottaa. Sori et mul ei oo mitään enempää täs kohtaa. Lesbot ei suostuneet lainaamaan mekkoa ja mun mielestä se olis muutenkin vähän liikaa. Mitä tykkäät? Mä tykkään. Eiks tää oo aika fierce?

8. Eikö kaikki homot ole übermuodikkaita?
- No kiitos! Kiitos... Herraseni, mul on ollut hauskaa, mut mul on hotellihuone tässä lähellä ja ajattelin mennä sinne seuraavaks. Joo. Mun täytyy lähtee. Jos sä tahdot, me voidaan jatkaa tätä juttelua siellä. Sulla on varmaan paljon kysymyksiä. Tai tehään näin: Sä makaat sängyllä, mä teen sulle kylmiä väreitä ja sä vastaat mun kysymyksiin.

9. Etkö pelkää sairastuvasi aidsiin?
- On mul kumeja. Tuu jo.

6 kommenttia: