keskiviikko 22. tammikuuta 2014

(=^_^=) purr


HELOU KISSAT JA KOLLIT!!! Nyt jaan teidän kanssanne matkan läpi videoiden, jotka mua eilen eri tavoin liikutti. Teemana näissä on, että ne kuvaavat homona elämisen todellisuutta ja homoihin kohdistuvia asenteita. Ensimmäisessä videossa kolli nimeltä ADAM (AdamJernberg) videokuvaa keskustelun, jossa hän kertoo äidilleen pitävänsä jätkistä ja että hänestä naisen värkki on oikeastaan aika inhottava!


"But yeah... is t... is that ok?"
"It's what you want, Adam."
"It's not what I want at all."
"I mean, it's, makes you happy, I mean..."
"It doesn't make me happy at all."


Adam puhuu videolla leijonanrohkeasti erittäin henkilökohtaisista ja herkistä asioista itsessään. Onneksi on rakastava äiti!!! Hienoa on myös, että Adam on juuri pari päivää sitten laittanut kanavalleen uutta sisältöä, joten hän on yhä ELÄVIEN KIRJOISSA, mikä ei aina ole itsestäänselvyys! Rakkautta ja kaikkea hyvää! Love and all the goody goodness to you, Adam!


<3<3<3<3<3"And after all the things that, you know, 
my mom yelled at me,
I... never wanted to tell her
that I had a boyfriend."


Myös CALVIN (Calvin Bremer) kertoo kaapistatulostaan! Calvinin elämä ei myöskään ole ollut helppoa, mutta hän pärjää, JUMALAUTA!!! Calvin on kasvanut homovihamielisessä ja uskonnollisessa ympäristössä, jossa paras kaveri ei häntä juurikaan tukenut ja oma äiti raivosi uutisesta sanoen syvästi loukkaavia asioita. Vaikka perheestä ei ollut apua, hän on löytänyt paikkansa tässä maailmassa ja ystäviä, jotka rakastavat häntä sellaisena kuin hän on! Toivotaan, että myös suku jonain päivänä ymmärtää!!!


<3<3<3<3<3 
12-vuotias pikkukisu NATHAN (7nathanisgay7) suunnitteli kovasti kertovansa vanhemmilleen laulaen ja videokuvaten, mutta loppujen lopuksi juttu ei mennytkään ihan käsikirjoituksen mukaan. Nathanin kertomus sekä vastaus kysymykseen "When did I know I was gay?" ON SYDÄNTÄSÄRKEVÄN IHANA: <3<3<3

"Maybe like 9 or 10... I saw the 'Sexy and I know it' video 
and I was like: 'Oh, I love that! ^___^ Alalalalalala!'"


<3<3<3<3<3

ABCNews tekee WHAT WOULD YOU DO? -sarjaa, jossa testataan Piilokamerasta tuttuun tyyliin julkisilla paikoilla sivustaseuraajien reaktioita erilaisiin näyteltyihin tilanteisiin. Mua kiinnostivat erityisesti AMERIKKALAISTEN reaktiot kun homofobiaa esiintyi eri tavoin RAVINTOLASSA, KAHVILASSA & URHEILULIIKKEESSÄ!!!


<3<3<3<3<3

2 kommenttia:

  1. Itekki kattelen aina noita kaapistatulovideoita :D Ja abc newsin videot on kanssa homoja koskevissa asioissa äärimmäisen tuttuja ja monesti läpi katsottuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen saa kyl upotettuu vahingossa tosi paljon aikaa. :s Mul oli ihan uus tää WWYD. En enää edes muista mitä reittejä pitkin satuin löytämään ne.

      Poista