lauantai 14. joulukuuta 2013

Avointa vuoropuhelua?


Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista luovutettiin perjantaina eduskunnan puhemiehelle juhlamenojen saattelemana! MTV3:n sivuilla uutinen oltiin otsikoitu sanoin Tahdon2013: Ei käännytysta vaan avointa vuoropuhelua. Kun katsoin uutisen ikiaikaisia negatiivisia ja silti ylöspäin äänestettyjä kommentteja, otsikko tuntui vitsiltä. Useimmiten jätän osallistumatta näihin keskusteluihin, koska olen jo tehnyt sitä niin pitkään, että siitä on mennyt mielenkiinto. Nyt alkoi taas kiinnostaa. Katsokaa linkin kautta uutisen kommenttiosiota ja miettikää kiinnostaako teitä siihen osallistuminen.Kun aamulla palasin keskusteluun, huomasin että jokaista kirjoittamaani kommenttia oltiin käyty äänestämässä alaspäin. Ei mua yllätä, ettei joku mun ajatuksistani tykännyt, mutta miettikää millainen ihminen äänestää alas vaikkapa tätä:


Huhhuh!

2 kommenttia:

  1. Nettikeskusteluissa on aina se ongelma, että niitä käyttävät ainoastaan sellaiset ihmiset joilla ei ole järjellisestä ajattelusta häivääkään päässään :) Tämän todistaa juurikin tuo, että kommenttejasi äänestetään kilpaa alaspäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On siel fiksuakin porukkaa, mutta aluksi näytti niin epätasapainoiselta ja yksipuoliselta tuo tilanne ja erilaisten ideoiden edustus etten voinut olla puuttumatta.

      Poista