tiistai 31. joulukuuta 2013

Ennustus vuodelle 2014

Päätin uudenvuoden kunniaksi harrastaa tällaista epätieteellistä hömppää!!!




Neljä korttia - Neljä vuodenaikaa


Kevät: Taikurin kuva huokuu omaperäisyyttä ja itsevarmuutta. Kortti yhdistyy positiiviseen toimintaan, yksilöllisyyteen ja luovuuteen. Yleensä kortti merkitsee uutta alkua, uuden kauden käynnistymistä, määrätietoisuutta, tahdonvoimaa ja aloitekykyä. Taikuri ilmaisee potentiaalia ja uuden yrittämisen tärkeyttä. Taikuri voi olla viisas tietäjä tai taskuvaras. Petos ja huijaus ovat kortin negatiivinen puoli, joten varuillaolo on tärkeää.

Kesä: Miekat - VII. Miekkakortit ovat maskuliinisia kortteja, jotka kytkeytyvät henkiseen toimintaan, taisteluun ja ikävyyksiin. Miekkaseiska kertoo voittamisen vaativan oveluutta, juonittelua, mahdollisesti epärehellisyyttä tai uhrauksia. Voi olla, että yritys jää puolitiehen. Kortti liittyy varkauteen, valheisiin, pahansuopuuteen sekä rikottuun luottamukseen.

Syksy: Kuun takana häämöttää uhkaava pimeä puoli. Kortti kehottaa varovaisuuteen ja kertoo, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Kuun merkitys on, että valittu tie on vaikea ja saattaa pelottaa, mutta epäilyistä huolimatta sillä kannattaa jatkaa, koska kaikki kääntyy parhain päin. Kortti enteilee hyvää, jos sen saajalla on salainen rakkaussuhde. Kuu voi merkitä ennalta-arvaamattomia vaaroja, tasapainoilua, valheita ja suuria riskejä: "Ole erittäin varovainen."

Talvi: Maljat - Lähetti. Maljakortit liittyvät tunteisiin. Lähetti on vaaleaihoinen, vaaleatukkainen ja sinisilmäinen. Hän on nuori tai nuorekas ihminen, joka on lempeä, lähimmäisrakas, taiteellinen ja oivalluskykyinen. Jos lähetti on tyttö, on hänessä hieman poikatyttöä. Poikalähetissä taas on hieman naisellisuutta. Lähetti voi olla herkkätunteinen ja kaivata hellyyttä. Kortin käänteinen merkitys on pinnallinen ja hemmoteltu ihminen, joka manipuloi toisten tunteita ja elää omassa haavemaailmassaan.

Tuntuu, että ennen tota blondipoikaa taisin saada tarot-pakasta kaikki kortit, jotka varoittavat uhkaavasta vaarasta. Yleinen tuntuma tästä tulevasta vuodesta näiden perusteella on, että hyvää suunnittelua ja varuillaoloa vaaditaan. Ihan kiva, että alkuvuoteen tuli Taikuri, koska aion matkustaa paljon ja tavata uusia ihmisiä. Toiveikkaana mietin, että ehkä mä rohkealla heittäytymisellä ja kovalla työllä saan vuoden loppuun mennessä kaikista vaikeuksista huolimatta oman herkän ja hellyydenkipeän rakkaudenlähettilään - tai hemmotellun kakaran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti