torstai 28. marraskuuta 2013

Hyviä asioita


Koska olen viime aikoina ollut jatkuvasti vihainen ja väsynyt, olen ottanut tavaksi joka ilta ennen nukkumaanmenoa tehdä punnerruksia ja vatsalihaksia, miettiä kymmenen hyvää asiaa kuluneesta päivästä ja hoitaa yhden pienen kotityön, jonka tekemättömyys mua omassa kodissani jatkuvasti ärsyttää. Tässä ei oo suuresta muutoksesta kyse, mutta oon huomannut, että tää rutiini vie mun ajatukset iltaisin nopeasti paremmille raiteille.

Yleensä mun aamut on kiireisiä enkä ehdi tehdä mitään, mutta tänään sain laitettua pyykit pesuun, olin viisi minuuttia ajoissa töissä ja tosi tyytyväinen siihen mitä olin vaatekaapista ehtinyt päälleni valita. Vaikka mulla oli jatkuva kiire ja töitä jäi paljon huomisellekin, pystyin pitämään hauskaa, sain omia tärkeitä asioita tehdyksi ja hoidin muidenkin hommia siinä sivussa. Kuuntelin hyvää musiikkia ja lauloin.

Juuri kun pääsin rankan päivän jälkeen kotiin ja selasin puhelintani kaivaten seuraa, yksi mun läheisimmistä ystävistäni otti yhteyttä ja pyysi kahville. Söin suklaata, karjalanpiirakkaa ja join kaakaota. Samalla toisen ystävän kanssa pohdittiin viestein lisääntyvätkö kastemadot rakastelemalla, suvuttomasti vai jakaantumalla. Mä kannatan aina rakastelua tilanteessa missä hyvänsä.

Pyysin tänään anteeksi omia virheitäni, vaikka se oli vaikeaa. Oon yrittänyt oppia taas stressinhallintaa ja nöyrempää elämänasennetta ärähtelyn ja tuskaantumisen sijaan. Ehkä mun vihasta ja itseruoskinnasta lopulta syntyy jotain hyvää. Ainakin nyt just musta tuntuu, ettei vituta herätä huomenna. Vois nousta aikaisin ja mennä vaikka kaupungille.

1 kommentti:

  1. ...tai nähdä painajaista ja herätä viiden tunnin yöunien jälkeen! Ei kai sillä niin väliä ole. :D

    VastaaPoista