maanantai 22. heinäkuuta 2013

Uutisia! KA-BOOOOM!!!

WORLD NEWS

Tarvii tuoda teidänkin tietoon, mistä oon maailmalla iloinen: Nyt uusi sukupuolineutraali avioliittolaki on mennyt läpi Britannian parlamentin ala- sekä ylähuoneen ja saanut kuningattaren allekirjoituksen - tai "leiman". Sukupuolesta huolimatta naimisiin voi siis päästä kesästä 2014 alkaen, mutta kirkko saa yhä miettiä omaa kantaansa asiaan ja syrjinnästä ei tuomita sellaisia työntekijöitä, jotka eivät vakaumuksensa vuoksi katso voivansa vihkiä homo- ja lesbopareja. Oikein hieno juttu! Seuraavaksi Suomi?

PORI NEWS

Pori Pride -kulkue meni upeasti, vaikka loppumetreillä tulikin sadetta niskaan. Valtava KIITOS järjestäjille kaikesta ohjelmasta. Mun mielestä oli mahtavaa, että kulkue järjestyi. Näin tuttuja enemmän kuin olisin etukäteen ajatellut. Iltajuhlissa oli huipputunnelma ja tanssilattia täynnä. Ehkä siinä kohtaa tajusin juomisen menneen yli kun päädyin kämpille oksentamaan ja tekemään Googlen kanssa hakuja siitä, pitäisikö mun soittaa itselleni ambulanssi, mutta... Kerrankos sitä? Jälkikäteen naurattaa. Hatunnosto Bar Kinolle yhteistyöstä! Ihan vitun hyvät bileet.

KLAAVA NEWS

Ai mitä mulle kuuluu? Ihan hyvää. Krapula on kärsitty, vapaapäivät vietetty ja työt jatkuu. Pori Pride on ohi ja sen lisäksi en oo tehnyt mitään suuria suunnitelmia. Vähän jännittää tää elämä ja sen käänteet, mutta hyvällä tavalla. Oli muuten mun eka kerta homobileissä ja eka kerta kun näin livenä drag-artistin. Kaikkeen sitä ihminen ryhtyykin. :) Hmm! Jäi hyvä mieli koko reissusta ja uusista ihmisistä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että olit Pori Pridessa. Millasta porukkaa siellä iltajuhlassa oli, nuoria vai vanhempia, homoja vai lesboja enemmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeastaan kiinnittäny kauheesti huomiota tuohon. Sekalaista porukkaa. Nuorii oli ainakin paljon, mut muistan mä jonosta komeita setiä myös. :) Jos multa kysytään niin miehii ja naisii oli noin puolet ja puolet.

      Poista