sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Iso vai pieni muna? (valokuvia)Tämä on SUUREN ja PIENEN MUNAN välinen TAISTELU, jonka lopuksi kruunataan kiistaton voittaja!!! Tuomarina toimin MINÄ, koska olen Tärkeä Ihminen sekä Alan Asiantuntija! Kilpailijat asettuvat paikoilleen. 3... 2... 1... NYT!!! Kääreet lentävät ja pieni muna katoaa suuhun yhtenä suupalana. Maku on tuttu jo lapsuudesta! Olen ensin riemuissani kun suuren munan sisältö on paksumpaa ja sitä on enemmän kuin pienemmässä munassa, mutta sitten alkaa jo tulla vähän paha olo. Taitaa olla niin, että isosta munasta pitää osata nauttia vähän kerrallaan!


Lelutkin ovat touhussa mukana!!! Ja mitä ihmettä, ELÄIMIÄ! Hirvi on metsän kingi. Ilman sarvia se on vain naaras, jolla on reikä päässä. Mä tykkään muutenkin enemmän uroksista, joten olkoot hän sellainen kuin hänen on tarkoitettu olevan! MIES!!! Lampaan ilme vaihtuu, kun punaisesta napista painaa. Jos multa kysytään, nappi sijaitsee hiukan epäilyttävässä kohdassa! En oo varma onko tää lelu sittenkään lapsille sopiva.

Yleensä ajattelen, että kaikki munat ovat pääpiirteittäin samanlaisia: ihan nättejä! Kun tietää, että munasta tykkää, on aina iloinen yllätys kun sellaisen sattuu saamaan. Minä tahansa muuna päivänä tämä LATTEUS ja TASAPELI riittäisi vastaukseksi, mutta EI TÄNÄÄN! Tänään ratkeaa kumpi on parempi, iso vai pieni muna! Täytyy olla jokin erottava tekijä! Voiko jokin YLLÄTTÄVÄ TEMPPU ratkaista tämän mittelön? VOI!!! 

BREAKDANCE-HIRVI!!!


PIENI MUNA VOITTAA!!!


4 kommenttia:

  1. Ihana postaus kyllä ;D Oli kyllä kieltämättä aika epäilyttävässä paikassa nappi, ja vielä erikoisen värinen :D Laittaa hieman miettimään mitä niiden lelujen suunnittelijoiden pässä liikkuuu :D

    Hyvää pääsiäistä :) Tai mennyttä pääsiäistä nyt :D

    VastaaPoista
  2. Breakdance-hirvi pelasti mun päivän! :´D

    VastaaPoista