perjantai 27. tammikuuta 2017

Hei nyt on jo vuosi XXXX! - SETALTA OPAS OPETTAJILLE!!! (kuva)

Yllä olevaan kuvaan liittyvä teksti kääntyi niin hankalaan ja tunnekuohuiseen suuntaan, että mun on viisasta pistää koko asia sivuun muutamaksi päiväksi ja palata siihen maanantaina. Ehkä pystyn silloin ilmaisemaan sanottavani tyylikkäämmin ja kirkkaammin... tai edes... neutraalisti. Voi olla, että jutun juoni tiivistyy melkein olemattomiin ja päädyn kirjoittamaan suurilta osin jostain ihan muusta. Jaa'a!!! Palaillaan.


Seuraavaksi: MAHTAVIA ASIOITA!


SETA ON LAATINUT JA TÄNÄÄN JULKAISSUT OPETTAJILLE SUKUPUOLEN JA SEKSUAALISEN SUUNTAUTUMISEN MONINAISUUTTA KOSKEVAN OPPAAN!  


"Tämän oppaan tavoitteena on antaa opettajalle konkreettisia välineitä, työkaluja ja toimintaehdotuksia siihen, miten ottaa sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus osaksi opetusta erityisesti perusopetuksen piirissä. Monelle opettajalle aihepiiri on tuttu ja teema on jo osa arjen opetusta, mutta osa kenties vielä pohtii sitä, miten eri-ikäisten oppilaiden kanssa voisi teemaa käsitellä. Opas pyrkii tarjoamaan uutta tietoa, menetelmiä ja intoa kaikille opettajille."

Asiasta uutisoi muun muassa Helsingin Sanomat.

LOISTAVAA!!! Katsoin opasta selaten ja palaan siihen myöhemmin uudestaan, mutta nyt jo näyttää siltä, että se siihen on hienosti koottu opettajille työvälineitä ja käytännön esimerkkejä.

Hyvää viikonloppua! ^^
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti