maanantai 16. helmikuuta 2015

The Trevor Project -keräys 2015

.
.
.
Tyler Oakley järjestää tänäkin vuonna syntymäpäivänsä kunniaksi hyväntekeväisyyskampanjan, jossa kerätään lahjoituksia amerikkalaiselle The Trevor Project:lle. Viime vuonna kirjoitin aiheesta: "Trevor Project on amerikkalainen järjestö, joka tarjoaa keskustelu- ja kriisiapua avun tarpeessa oleville HLBTQ-nuorille 24 tuntia vuorokaudessa. Toiminnalla tuetaan nuorten kasvua ja matalan kynnyksen puhelin-, chat- ja tekstiviestipalveluilla ennaltaehkäistään nuorten itsemurhia."

Eilen olin jo menossa nukkumaan kun sain puhelimeeni ilmoituksen Tylerin uusimmasta videosta, jossa hän kutsui väkeä juttelemaan kanssaan striimissä, soitti lahjoittajille ja rupatteli mukavia. Lähipäivinä luvassa on lisää suoraa viestintää, julkkisvierailuja ja rentoa jutustelua tärkeästä aiheesta.

Edellisen keräyksen tavoite oli 150 000 dollaria, lopputulos 525 754 dollaria, mikä on upea osoitus internetin voimasta ja ihmisten aidosta halusta auttaa. Linkistä (prizeo.com/tyler) voit lukea asiasta tarkemmin, seurata lahjoitusten kertymistä reaaliajassa ja ehkä itsekin osallistua tämän vuoden keräykseen.

Tyler kertoi, että kuullessaan tästä hänen alulleen laittamasta hyvän tahdon ilmiöstä ja lahjoitusten määrästä ikäihmiset monesti hämmästelevät internet-sukupolven aktiivisuutta: "En tiennyt, että nuoria kiinnostaa." Tottakai kiinnostaa!!!

Oon seurannut seitsemän vuotta Tylerin videoita ja kasvua aina vaan upeammaksi ihmiseksi, mä kannustan sitä ja haluan olla muiden mukana tukemassa järjestöä, joka helpottaa vaikeissa tilanteissa olevien nuorten elämää ja antaa toivoa niillekin, jotka tuntee, ettei heillä ole enää mitään menetettävää.

Suomessa vastaavia hätätilanteissa auttavia puhelinpalveluja on listattu muun muassa apua.fi -sivustolle. Myös seta.fi:n kautta löytää numeroita, joista saa tukea ja neuvontaa seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyvissä kysymyksissä. MLL:n valikoimaan kuuluu lasten ja nuorten puhelin- sekä kirjepalvelu ja chatti.

Kai mä siis haluan lopuksi muistuttaa, että jos teitä painaa joku asia, pelkän puhelinsoiton tai sähköpostin päässä on oikeita ihmisiä, jotka aidosti haluavat auttaa, osaavat auttaa ja ovat omistautuneet sekä kouluttautuneet hoitamaan näitä juttuja. Joskus tekee ihan hyvää jäsennellä luottamuksellisesti omia ajatuksia jonkun sellaisen kanssa, joka osaa kuunnella, kysyä oikeita kysymyksiä ja antaa vaihtoehtoja siihen, miten tästä pääsee eteenpäin.

Kaikkea hyvää, <3, nähdään taas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti