perjantai 28. maaliskuuta 2014

The Trevor Project -keräys 2014


Viime vuonna Youtube-tähti Tyler Oakley juhlisti 24-vuotissyntymäpäiväänsä keräämällä lahjoituksia The Trevor Projectin puolesta. Trevor Project on amerikkalainen järjestö, joka tarjoaa keskustelu- ja kriisiapua avun tarpeessa oleville HLBTQ-nuorille 24 tuntia vuorokaudessa. Toiminnalla tuetaan nuorten kasvua ja matalan kynnyksen puhelin-, chat- ja tekstiviestipalveluilla ennaltaehkäistään nuorten itsemurhia. Tuolloin tavoitteeksi asetettiin 24 000 dollaria, mutta lopputulos ylitti sen reippaasti: 29 000 dollaria!

Tämän vuoden kampanjan tavoitteeksi asetettiin 150 000 dollaria, mutta se rajakohta ohitettiin nopeasti ja nyt kerätty summa on jo lähes 500 000 dollaria! Halusin omalta osaltani olla varmistamassa, että puolen miljoonan dollarin merkkipaalu saavutetaan, joten laitoin 50 euroa menemään. Lahjoituksia kerätään Prizeo-sivustolla, joka näyttää lahjoitustilanteen reaaliaikaisesti ja sisältää kaiken tarvittavan tiedon keräyksestä. Kaikkien lahjoittaneiden kesken arvotaan kahden hengen matka Los Angelesiin, mihin sisältyy tapaaminen itse Mr. Oakleyn kanssa.

Jenkeissä seksuaali-/sukupuolivähemmistöihin kuuluvien nuorten itsemurhariski on muuhun väestöön verrattuna moninkertainen. Viisitoista dollaria kustantaa yhden puhelun, jolla mahdollisesti pelastetaan ihmishenki.

3 kommenttia:

  1. Sun mahtavan persoonasi kunniaksi lahjoitin 25 euroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UAAAAA - En mä tiedä mitä sanoa! :D Voin kertoa, että mulla ainakin lähti tää päivä komeesti käyntiin kun viestis luin. Todennäköisesti oot juuri auttanut hankkimaan myös jollekin muulle mahtavalle persoonalle niitä hyviä päiviä paljon lisää. En mä tiedä. Oot mykistävän upee. Iso teko, Kiitos.

      Poista