perjantai 27. syyskuuta 2013

Baltic Pride sujui hyvin!


Amnestystä soitettiin mulle kesällä antamani rahalahjoituksen vuoksi ja kerrottiin, että Baltic Pride onnistui hyvin. Vähän tuli hyvä ja tärkeä olo!

Kuulemma vastamielenosoittajia oli paljon ja näiden käytös oli väkivaltaista. Poliisi piti häiriköt erossa osallistujista ja pidättikin noin 30 henkilöä. Lahjoitusrahoilla järjestettiin muun muassa bussikuljetuksia pois tapahtumapaikalta, koska sen verran levotonta siellä oli. Yli jääneet varat menevät Amnestyn muuhun HLBTIQ-ihmisoikeustyöhön.

Puhelun päätteeksi mä ryhdyin tukemaan Amnestyn toimintaa säännöllisesti kerran kuussa. Se on mun arvojeni mukaan toimiva mahtava järjestö, joka tekee paljon hyvää ja ansaitsee aina taakseen lisää voimaa.

1 kommentti:

  1. Toki heidän näkökulmastaan sen puhelun perimmäinen tarkoitus oli saada säännöllinen kuukausilahjoittaja. :) Ei ole normaalia, että ihmisille henkilökohtaisesti soitetaan ja kerrotaan miten annetuille rahoille kävi. Mielelläni siihen ryhdyin ja yhä lämmittää sydäntä. Varmaan muuten outoa hommaa sillekin nuorelle naiselle soitella ihmisiä läpi ja sanoa, että sinä kun olet kesällä tähän HOMOJUTTUUN HOMOJA RAHOJASI LAITTANUT, HOMO, niin olisitko kiinnostunut muutenkin tukemaan Amnestyn toimintaa?

    VastaaPoista