maanantai 14. joulukuuta 2015

Blogisuositus!


http://istuusepaivankakkaralla.blogspot.fi/



Magdaleenan elämä ja teot on isolla rohkeudella ja rakkaudella jo vuodesta 2013 ylläpidetty blogi, jossa transsukupuolisen tytön äiti kertoo perheen arjesta, jakaa tärkeää tietoa ja käy lukijoiden kanssa pohdintaa sukupuolen moninaisuudesta eri ikävaiheissa ja ympäristöissä. Löysin blogin syyskuussa ja mun välitön reaktioni siihen tiivistyy parhaiten tässä:


Nuoren tyttölapsen vaiheet ja äidin ajatukset ovat jo itsessään hirmuisen kiinnostavia, minkä lisäksi blogissa kannustetaan vuorovaikutukseen ja lukijat kirjoittavat omista kokemuksistaan, joten aiheeseen päästään todella syventymään. Melko tuoreissa päivityksissä Magdaleenan äiti julkaisi kirjoituksen sekä haastattelun trans-taustaiselta naiselta, joka on kaksilapsisen sateenkaariperheen toinen äiti. Erittäin mielenkiintoista luettavaa!

Halusin jakaa blogin teille, koska se on mulle henkilökohtaisesti tärkeä ja näin upeat ihmiset ansaitsevat saada positiivista huomiota. On rohkaisevaa nähdä tilanne, jossa lapsella on vahvat tukijoukot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti