torstai 16. heinäkuuta 2015

Magic Mike XXL
Tänään menin elokuviin katsomaan strippareista kertovan Magic Mike XXL -elokuvan, koska sen traileri oli hot ja halusin pitää hauskaa. Lisäksi päätin elää hieman ja pistää päälle "Homovaara!" t-paidan. Päättelin, että koska kaikki kuitenkin tuijottavat niin se tuntuu paljon kivemmalta kun voin sanattomasti suoraan näyttää, että JOO JOO HOMOJA OLLAAN, HAUSKAA ELOKUVAA KAIKILLE!!

Genre oli draama/komedia ja kyllä mä tosta elämyksestä muutamat makeat naurut sain. Paljasta pintaa ja pullottavia housuja näytettiin ihan kivasti. K-12 -ikäraja ihmetytti mua hieman, koska yhdessä kohtaa ekstaasinappeja napsittiin kuin kurkkupastilleja. Sekin kohtaus oli "juonen" :) kannalta turha, joten en ymmärrä miksi bilehuumeita tarvi yleensäkään näyttää.

Parhaat hetket! Hauskinta oli kun Big Dick Richie pisti kaupan käytävällä kuuman shown pystyyn, jotta saisi myyjän hymyilemään. Lisäksi Candy Shop -biisin tahtiin tehty hauska ja hotti lavaesitys jäi mulle mieleen, koska kyseinen kappale on mun seksikkään musiikin soittolistalla. Listalla, johon pääsi nyt myös Nine Inc Nails'n Closer, jonka tunnistin heti alkutahdeista. Ja hitto kun sen soidessa sidottiin sitä muijaa, niin... Vau. Kunniamaininnan annan ennen elokuvaa pyörineelle mainokselle, jossa mies laittautui naisellisesti, vietti hymyillen päivää ihmisten ilmoilla ja siitä ei tehty vitsiä. Mainoksen viesti oli, että ostaessasi yhdet silmälasit voit saada myös toiset - mihin tarkoitukseen tahansa.

Mä en ole töissä avoin omasta seksuaalisesta suuntautumisestani, koska se asia kuuluu mun yksityiselämääni eikä ole heille millään tavalla merkityksellistä informaatiota, joten en myöskään koskaan kulje kotikaupungissani Pride-kuteissa... paitsi nyt. Matka teatteriin tuntui hyvältä. Mua jännitti, mutta kaikki meni hyvin. Loppurahoja antaessaan kassatyttö ei katsonut mua silmiin vaan paitaan. Tältäkö tuntuu kun on tissit? o_o


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti