tiistai 19. elokuuta 2014

MLL, Nuorten netti.


Selasin tätä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ylläpitämää sivustoa ja tulin siihen tulokseen, että sieltä löytyy hyvää ja asiallista tietoa monista nuorten elämää koskevista asioista, joten linkki on varmasti jakamisen arvoinen.

Nuorten netin tärkeintä antia on mahdollisuus ottaa Lasten ja nuorten puhelimen/netin kautta yhteyttä MLL:n kouluttamiin vapaaehtoistyöntekijöihin, siis aikuisiin, joiden kanssa voi luottamuksellisesti puhua mistä tahansa suuresta tai pienestä sydämellä olevasta asiasta. Palveluun soittaminen on täysin ilmaista eikä siitä näy merkintää puhelinlaskussa.

Mistä apua? -sivulle on mahtavasti koottu tietoja monista eri tahoista, joihin voi ja joskus täytyy olla yhteydessä vaikeissa elämäntilanteissa. Yksi kirjoituksista kertoo mitä voi tehdä, jos on huoli kaverista.

Oli pakko katsoa tuonne Seksuaalisuus -osastollekin, ja mielestäni siellä puhutaan hienosti siitä miten omaa seksuaalisuuttaan voi määritellä tai toisaalta olla määrittelemättä. Aiheeseen ei ymmärrettävästi syvennytä ihan niin laajasti kuin Setan tai Ranneliikkeen sivustoilla, mutta parasta luettavaa olivatkin nuorten itsensä aiheesta tekemät jutut ja keskustelupalstan kommentit:JES!!! Lupa olemassaoloon myönnetty! ;)Porno, mansikat ja suklaa!!! Pidän ajattelutavastasi! ^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti